Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Compleet avondje uit; naar de bioscoop met Foroxity Movienight
Door DSRM Redactie, donderdag 8 augustus 2013

Op woensdag 14 augustus is er een Movienight in Foroxity. Vanaf 19.30u wordt je ontvangen met een drankje. Vanaf 20u start een uitgebreid trailerprogramma.

De hoofdfilm is 'We're the Millers' met Jennifer Aniston. In de pauze is er een gratis bittergarnituur. De Movienight duur tot circa 22.50u.

Toegangskaarten voor de Foroxity Movienight kosten €10.-

We're The Millers

David Burke is een kleinschalige drugsdealer die het houdt bij het handelen met volwassenen en dus absoluut niet in zee gaat met de jeugd. Alles gaat van een leien dakje, tot hij onverwachts genoodzaakt is voor het grote geld te gaan. David besluit op een slimme en valse manier een familie te stichten met de buren, wat deel uit maakt van een plan om een grote hoeveelheid wiet de VS in te smokkelen vanuit Mexico.

Jennifer Aniston speelt in We're the Millers een stripper en wordt door Jason Sudeikis ingehuurd om zijn nepvrouw te spelen. Zijn 'kinderen' worden gespeeld door Emma Roberts en Will Poulter.

Meer informatie: http://www.foroxity.nl/index.php?event_id=12012120

Link: Foroxity





Deel dit artikel:



DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasbrug Maasniel Outlet Paradies Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes accordeon activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks jaarmarkt kermis kerst kerstvakantie kinderen koninginnedag liederen markt middeleeuwen munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren reiki roermond rommelmarkt sefardisch sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovend vrouw en spiritualiteit wandeling wintercircus workshop