Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Politie zoekt verdachten schietincident, onderzoek loopt
De politie is nog druk bezig met het onderzoek naar het schietincident dat zich zondagmiddag voltrok in Kitskensdal in Roermond. Er wordt nog uitgekeken naar meerdere personen die verdacht worden van betrokkenheid bij het voorval. De twee die gewond raakten worden behandeld in het ziekenhuis.

Roermond - Schoten gelost na vechtpartij
Bij een vechtpartij aan de Kitskensdal zijn vanmiddag rond 15.30 uur schoten gelost. De twee personen die hierbij gewond zijn geraakt, zijn momenteel aanspreekbaar. Hulpdiensten zijn ter plaatse.

Roermond - Overvaller en internetoplichter in kraag gevat
Een team van de Districtsrecherche Noord- en Midden-Limburg en het basisteam Roermond heeft afgelopen maandag een 19-jarige inwoner van die stad aangehouden op verdenking van het plegen van een gewapende overval van een winkel in de binnenstad op vrijdag 3 november. Ook wordt hij verdacht van internetoplichting.

Koninklijke onderscheidingen in Roermond
In het kader van Koningsdag 2018 zijn in Roermond 11 Koninklijke onderscheidingen uitgereikt.

Werk in uitvoering: Centrumplan Donderberg
Maandag 7 mei 2018 start de aannemer met de werkzaamheden van het Centrumplan Donderberg.

Kandidaat wethouders Gemeente Roermond
Na de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart en het daar op volgende informatieproces is voortvarend gestart met de vorming van een nieuwe coalitie. GroenLinks, CDA, Demokraten Swalmen en D66 zijn met elkaar in overleg over de vorming van een nieuwe college.

Schooluitval voorkomen door actie tegen spijbelen
Spijbelen is vaak het begin van schooluitval. Dat betekent dat leerlingen die (regelmatig) spijbelen, eerder hun opleiding niet afmaken dan leerlingen die dat niet doen. Om jongeren en ouders hiervan bewust te maken, houden gemeente en politie jaarlijks een ‘straatactie tegen spijbelen’.

Nuenen en Best - Verdachte overval op telefoonwinkels aangehouden
De politie hield zaterdagavond 21 april 2018 in Roermond een man aan op verdenking van het plegen van een overal op een telefoonwinkel in Nuenen eerder die dag. Uit onderzoek komt naar voren dat hij ook als verdachte van een overval op een telefoonwinkel in Best aangemerkt kan worden.

Roermond - Politie onderzoekt gewapende overval
De politie is in de nacht van zaterdag op zondag met een onderzoek gestart nadat er een gewapende overval werd gepleegd op een woning aan het Zonnedauwhof.

Bestrijding eikenprocessierupsen gestart
Het is voorjaar. Dat betekent dat bomen en planten weer tot bloei komen. In deze periode laat ook de eikenprocessierups zich weer zien. De eikenprocessierups kan gezondheidsklachten veroorzaken bij blootstelling aan de zogenaamde brandharen van de rups. In week 18 wordt in de Gemeente Roermond weer gestart met de bestrijding van de eikenprocessierups in de openbare gebieden.Vorige 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Volgende
Laad gratis je E-bike op in Roermond
In de fietsenstallingen in de binnenstad van Roermond kunnen fietsers vanaf nu op twee plekken hun E-bike gratis opladen. In de stalling in de Neerstraat kunnen vier E-bikes tegelijkertijd opladen. In de fietsenstalling op het Kloosterwandplein zijn 2 wandcontactdozen beschikbaar, goed voor het opladen van acht E-bikes tegelijkertijd.

Limburg Light Run
Hardloopevenement voor de recreatieve loper.   
 
 

16 Februari 2019

- Geen evenementen vandaag


Cattentoren
De Cattentoren is onderdeel van de oude stadsmuur in Roermond.

Kapel in ít Zand
Een van de drukst bezochte bedevaartskerken in Nederland.

Historiehuis
In het HistorieHuis gelegen in de stadsbibliotheek is de geschiedenis te zien van de stad Roermond.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Limburgs aanbod voor een duurzamer en toekomstbestendig Nederland
Retail Interventie Team Roermond: een veilige gastheer
Gewijzigde dienstverlening Koningsdag
Verenigingen moeten aan de AVG voldoen
Informateur doet verslag van bevindingen formatie
Website koppelt kwetsbare jongeren en vrijwillige mentoren
Oriëntatiefase coalitievorming nagenoeg afgerond
PLUS Distributiecentrum Ittervoort geeft statushouders een nieuwe kans
Sportieve ochtend tijdens stakingsdag basisonderwijs 13 april 2018
Speeltuin Kitskensberg voortaan grotendeels rookvrij
RESOLVE: Van leren naar planvorming
Koninklijke Onderscheiding voor raadsleden Michiel Huurdeman en Cees Moison
Achtste editie zwemsportdag voor mensen met een beperking
Roermondse sportweek 2018
Nederland - Opsporing Verzocht: cold case Amsterdam
Roermond - Gezocht - Ramkraak belwinkel in Opsporing Verzocht
Participatietrajecten bij stichting De Graasj
Yageo-terrein wordt C’Ya
Verlaging Dam Lateraalkanaal biedt nieuwe kansen
Roermond heeft Regenboogpad bij Station


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Merum Ondernemersplein Ondernemersplein Limburg Outlet PVDA Roerkade Roermond Swingt Ursulakapel Wolter Kroes Zangggroep Toesjee activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie broekhin burgemeester bus cafe carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten ijsbaan intocht iphone jaarlijks kazerneplein kermis kerst kinderen kindervrijmarkt koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie overval piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst winkels workshop