Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Hoofdrollen The Passion 2020 bekend
Tim Akkerman en Trijntje Oosterhuis vervullen dit jaar de rollen van Jezus en Maria in de jubileumeditie van The Passion. Het muzikale paasevenement vindt op donderdag 9 april plaats in Roermond.

Probeer een e-bike
Een e-bike vervangt de auto voor jouw woon-werkreis of voor een bezoek aan de stad. Benieuwd of het iets voor je is? Probeer het 2 weken gratis uit! Maar let op: vol = vol.

Informatie coronavirus
In de regio Wuhan in China is er sinds december 2019 een uitbraak van een nieuw coronavirus. Inmiddels is het Coronavirus een meldingsplichtige A-ziekte.

Werk in uitvoering: parkeerterrein bij hockeyveld Concordia
Vanaf maandag 3 februari wordt gestart met het renoveren van de skatebaan. Tijdens de werkzaamheden zijn enkele parkeerplaatsen niet beschikbaar.

Vrijheidsbomen
Op donderdag 30 januari 2020 bezochten burgemeester Rianne Donders – de Leest en haar collega Karl-Heinz Wassong van de gemeente Niederkrüchten twee basisscholen in Elmpt. Ze gingen met de kinderen in gesprek over vrede en wat het betekent om in vrijheid te leven in beide landen.

Reuver - Weer twee aanhoudingen voor overval op supermarkt
In het onderzoek naar de overval op de supermarkt in Swalmen heeft de politie dinsdag 28 januari wederom twee aanhoudingen verricht. Dinsdagmorgen zijn in Reuver twee minderjarige jongens van 15 en 17 jaar, op hun thuisadres, aangehouden. Het totaal aantal aanhoudingen staat daarmee op vier personen.

Roermond - Geen sprake van schietincident
Uit het onderzoek dat de politie instelde naar een mogelijk schietincident op de Donderberg is niet gebleken dat er daadwerkelijk geschoten is.

Inkomenskaart 2020 verschenen
De gemeente wil burgers met een laag inkomen helpen om hun inkomen te vergroten. Daarom hebben wij de verschillende regelingen daarvoor op een rijtje gezet op de Inkomenskaart 2020.

Verward gedrag maar niet acuut? Bel het advies- en meldpunt!
Iedereen komt ze in de omgeving wel eens tegen: mensen met verward gedrag. In veel gevallen zijn de zorgen niet dringend. Soms is het wenselijk om informatie te krijgen of advies in te winnen. Hiervoor komt er in 2020 een landelijk meldpunt.

Roermond - Verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident
Een 23-jarige man uit Rekem (België) is door de politie maandag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident zondagavond in Roermond.Vorige 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Volgende
Oproep: stembureauleden en tellers gezocht!
Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.
Daarnaast vinden op donderdag 23 mei de Europese Verkiezingen plaats. De gemeente Roermond is voor beide datums nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent.

Burgemeester Roermond sluit saunaclub vanwege drugsvondst
Eind 2016 trof de politie drugs aan in Saunaclub Yin Yang. Daarom kondigde burgemeester Donders-de Leest in februari 2017 de sluiting aan van het bedrijf, voor de duur van een jaar. Omdat de Raad van State onlangs heeft bevestigd dat dit besluit juist tot stand is gekomen, gaat de burgemeester nu over tot de daadwerkelijke sluiting per 25 februari a.s. Dat heeft zij vandaag laten weten aan het bedrijf.   
 

31 Mei 2020

- Geen evenementen vandaag


De Swalm
De rivier heeft een lengte van 45 kilometer, waarvan twaalf op Nederlands grondgebied.

Natuurgebied Hattem
Dit kleine natuurgebied ligt aan de zuidzijde van Roermond en is een onderdeel van het Roerdal.

Moskee El Nour
De Moskee El Nour is een rechthoekig houten prefabgebouw met plat dak. De binnenmuren zijn opgetrokken in porisosteen.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Overweldigende belangstelling start onderzoek Sociale Benadering Dementie in Roermond
Roermond - Gewonde bij schietincident
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Leo Huijs
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Leo Huijs (59)
Werk in uitvoering: Faunasingel
Roermond - Getuigenoproep na mogelijk schietincident
Swalmen - Twee minderjarigen opgepakt voor overval op supermarkt
Elkaar vinden en verbinden: organisaties zoeken elkaar op
Swalmen - Eén aanhouding na gewapende overval op supermarkt
Sportakkoord: Denk mee over een vitaler en sportiever Roermond
Roermond herdenkt Holocaustslachtoffers
Aan de slag met aanpak eenzaamheid: doet u mee?
Roermond beschermt waardevolle bomen tegen de bever
Roermond herdenkt: 75 jaar vrijheid
Meedoen met The Passion?
De regeling tegemoetkoming meerkosten chronisch zieken verandert
Liveblog coronavirus
The Passion in Roermond
Nieuwjaarstoespraak van burgemeester Rianne Donders – de Leest
Procedure aanwijzing lokale publieke media-instelling.


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Midden-Limburg Ondernemersplein Outlet Roerkade Roermond Swingt Steegstraat Ursulakapel Wim Cox Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie broekhin burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten huis-aan-huis intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstboom kinderen kindervrijmarkt koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie parkeren piano politie rattentoren restafval roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond sterren.nl swalmen uit met kerst westrom workshop