Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Fietsroute N280- Leeuwen vanaf 12 juli in gebruik
Onder het viaduct van de Venloseweg werd afgelopen tijd gewerkt aan een nieuw fietspad. Dit fietspad maakt onderdeel uit van de fietsroute N280 – Leeuwen en verbindt de binnenstad op een veilige manier met de wijk Leeuwen en het bedrijventerrein Willem Alexander. Het fietspad is klaar en vanaf vrijdag 12 juli kunnen fietsers het gaan gebruiken.

Rookvrije gebieden in Zwembad de Roerdomp
Het buitenterrein van zwembad De Roerdomp heeft sinds zaterdag 7 juli rookvrije gebieden. Roken en zwemmen passen niet bij elkaar en zeker niet bij kinderen die komen zwemmen en spelen. Wethouder voor gezondheid Marianne Smitsmans onthulde een van de borden waarmee de rookvrije gebieden worden gemarkeerd.

Gratis zomeravond sportactiviteiten voor kinderen
Van 9 juli t/m 17 augustus organiseert Sportservice Roermond verschillende zomeravondsportactiviteiten in Roermond. In deze periode kunnen alle kinderen tussen 18.30 en 20.30 uur gratis komen sporten en spelen. Er is een opblaasbare stormbaan, een luchtkussen en we organiseren diverse spellen.

Zomercampagne tegen woninginbraak
De gemeente Roermond en de politie zijn op woensdag 4 juli de voorlichtingscampagne gestart: ’Op vakantie? Maak het inbrekers niet te makkelijk’. Vakantiegangers krijgen tips hoe ze hun woning er bewoonbaar uit kunnen laten zien.

Tijdelijke aansluiting N280 - Mijnheerkensweg en vleermuishotel geopend
Ze waren al een tijdje in gebruik, maar nu ook officieel geopend: het vleermuishotel en de tijdelijke aansluiting N280-Mijnheerkensweg.

Werk in uitvoering: realisatie Centrumplan Donderberg
De werkzaamheden aan de Donderbergweg en het parkeerterrein bij het winkelcentrum zijn in volle gang.

Teams Kemp en Donderberg/Hoogvonderen kampioen wijkvoetbal 2018
Woensdag 27 juni jl. zijn de wijkvoetbalteams van de Kemp en Donderberg/Hoogvonderen kampioen geworden tijdens de finale van het wijkvoetbal 2018. De wijkvoetbalteams van Herten en Swalmen gingen er met de fair play prijs vandoor.

Eerste werkgevers sluiten zich aan bij Roermond Bereikbaar
De gemeente Roermond, het Laurentius Ziekenhuis Roermond en het Waterschap Limburg zijn de eerste drie grote werkgevers die zich hebben aangesloten bij Roermond Bereikbaar.

Rotterdam - Rechercheteam houdt derde verdachte aan voor dood Zino Ignasia
Maandag, aan het einde van de middag, is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Zino Ignasia. Ignasia, een 30-jarige inwoner uit Roermond, werd vorige week vrijdag gedood bij een schietincident in een woning aan het Sandelingplein. Met de aanhouding van deze Rotterdammer denkt het rechercheteam de drie hoofdverdachten van dit schietincident aangehouden te hebben. Het onderzoek naar de toedracht gaat onverminderd verder.

Ondernemersbijeenkomst succesvol verkopen
Hoe verkoop ik mijn product of dienst succesvol? Met deze vraag loopt elke ondernemer rond. Op 4 juli kun je antwoorden komen halen! Gemeente Roermond organiseert dan voor haar ondernemers de bijeenkomst ‘succesvol verkopen’.Vorige 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Volgende
Oproep: stembureauleden en tellers gezocht!
Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.
Daarnaast vinden op donderdag 23 mei de Europese Verkiezingen plaats. De gemeente Roermond is voor beide datums nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent.

Burgemeester Roermond sluit saunaclub vanwege drugsvondst
Eind 2016 trof de politie drugs aan in Saunaclub Yin Yang. Daarom kondigde burgemeester Donders-de Leest in februari 2017 de sluiting aan van het bedrijf, voor de duur van een jaar. Omdat de Raad van State onlangs heeft bevestigd dat dit besluit juist tot stand is gekomen, gaat de burgemeester nu over tot de daadwerkelijke sluiting per 25 februari a.s. Dat heeft zij vandaag laten weten aan het bedrijf.   
 
 

23 Mei 2019

- Geen evenementen vandaag


Cuypershuis
Om meer te weten te komen over de architectuur in Roermond moet u in het Cuypershuis zijn.

Stadspark Hattem


Kiosk
Het woord kiosk komt van het Turkse woord "kiuska", wat "open paviljoen" betekent.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Rotterdam - Tweede aanhouding voor dood Zino Ignasia
Werk in uitvoering: onderhoudswerkzaamheden blauwe parkeerzone
Werk in uitvoering: onderhoudswerkzaamheden knooppunt Het Vonderen - Roermond
Gemeente Roermond daagt uit: zeg maar als u het beter kunt!
Kinderen op pad voor nieuw speel- en beweegbeleid
Dementievriendelijk: dat doen we samen!
Zomeravondactiviteiten
Geen taxusinzameling in 2018
Tijdelijke aansluiting N280 - Mijnheerkensweg bijna klaar
Gemeente Roermond heeft huishoudboekje 2017 op orde
Werk in uitvoering: aanleg extra parkeerplaatsen Dokter Bärstraat
Informatieavond over reanimatie op donderdagavond 14 juni
Roermond Bereikbaar plaatst camera's voor inzicht in verkeersstromen
Kennis-app LVB helpt een licht verstandelijke beperking beter te herkennen
Enkele parkeerverboden in binnenstad op 4 juni
Jongerenraad Roermond gestart!
Roermond voert digitale parkeervergunning en -ontheffing in
Roermond - Onbeheerd koffer in lijnbus Roermond bleek loos alarm
Gilde mediavormgeving ontwerpt campagne voor het Loket Schuldhulp
Breda, Roermond, Sittard, Venlo, Geleen - Vijf verdachten aangehouden voor betrokkenheid dood Kaan Safranti


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Hoogvonderen Kloosterwandplein Maasniel Outlet Roerkade Thomas Berge UB40 Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester burgernet bus carnaval circus concert cursus de Weerd de-weerd donderberg eerste-remunjse-echte-kaerelsklup eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten iPod touch intocht intocht sinterklaas iphone jaarlijks kermis kerst kinderen koninginnedag koopzondag krakau liederen markt monumentenwandeling munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shoppen sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst workshop ziekenhuis