Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Groot geldbedrag aangetroffen, verdachte aangehouden
De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag, rond 01:00 uur, een 47-jarige man uit Roermond aangehouden. Hij wordt verdacht van witwassen.

Toespraak Dodenherdenking burgemeester Rianne Donders - de Leest
De herdenkingen in Roermond vinden dit jaar in aangepaste vorm plaats. De belangrijkste aanpassing is dat door de coronamaatregelen de herdenkingen zonder publiek plaatsvinden. Ook in de kernen Maasniel, Herten en Swalmen is het programma van de Dodenherdenking aangepast.

Roermond - Getuigen gezocht van straatroof
In het onderzoek naar straatroof donderdagavond op de Kasteel Hornstraat roept de politie getuigen op om zich te melden.

Sporten voor minderjarigen in de openbare ruimte vanaf 7 mei toegestaan
Vanaf donderdag 7 mei is het toegestaan om in georganiseerd verband buiten te sporten, in de openbare ruimte van de gemeente Roermond, binnen de richtlijnen.

An Christi Himmelfahrt darf es nicht zu gro├čen Menschenmengen kommen
Stadt Roermond und Outlet Roermond wappnen sich f├╝r Besucheransturm mit Einschr├Ąnkungen, Crowd Control Units, strengen Verkehrsregelungen und hohem Bu├čgeld.

Maatregelen voor vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 mei
Ook voor het komend weekend en de aansluitende Bevrijdingsdag worden maatregelen getroffen volgens de noodverordening om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreid.

Dodenherdenking 4 mei 2020 zonder publiek
De herdenkingen in Roermond vinden dit jaar in aangepaste vorm plaats. De belangrijkste aanpassing is dat door de coronamaatregelen de herdenkingen zonder publiek plaatsvinden. Ook in de kernen Maasniel, Herten en Swalmen is het programma van de Dodenherdenking aangepast.

Start gescheiden PMD-afval in ├ę├ęn zak in de gemeente Roermond
Blik en drankenkartons mogen vanaf nu samen met plastic verpakkingsafval in de doorzichtige plastic zak. PMD is de afkorting van Plastic verpakkingsafval, Metaal en Drankenkartons. 
De PMD-zakken worden om de week aan huis opgehaald.

Maatregelen voor vrijdag 1 tot en met 5 mei
Ook voor het komend weekend en de aansluitende Bevrijdingsdag worden maatregelen getroffen volgens de noodverordening om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreid.

Ma├čnahmen Roermond Tag Der Arbeit und anschlie├čende Wochenende
Auch f├╝r den 1. Mai (Tag der Arbeit) und das anschlie├čende Wochenende gilt: bleiben Sie, sofern m├Âglich, zu Hause! Halten Sie sich des Weiteren an die Ma├čnahmen, sofern Sie doch das Haus verlassen m├╝ssen. Bei Missachtung der Ma├čnahmen kann eine Strafe/Bu├čgeld verhangen werden.



Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende








Oproep: stembureauleden en tellers gezocht!
Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.
Daarnaast vinden op donderdag 23 mei de Europese Verkiezingen plaats. De gemeente Roermond is voor beide datums nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent.

Burgemeester Roermond sluit saunaclub vanwege drugsvondst
Eind 2016 trof de politie drugs aan in Saunaclub Yin Yang. Daarom kondigde burgemeester Donders-de Leest in februari 2017 de sluiting aan van het bedrijf, voor de duur van een jaar. Omdat de Raad van State onlangs heeft bevestigd dat dit besluit juist tot stand is gekomen, gaat de burgemeester nu over tot de daadwerkelijke sluiting per 25 februari a.s. Dat heeft zij vandaag laten weten aan het bedrijf.



   
 

22 Mei 2020

- Geen evenementen vandaag






Hammerveld-Oost
Hammerveld-Oost ligt vlakbij het centrum van Roermond, langs de oevers van de Roer en de Hambeek. Zowel aan water, moeras als aan droge situaties gebonden planten en dieren komen hier voor.

Maasplassen
Natuur op en rond de Maasplassen

De Meinweg
Het nationaal park bestaat uit een zeer gevarieerd, reliefrijk landschap met heidevelden, vennen, beekdalen en oorspronkelijk eikenbos.



DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.







Op de volgende 2 pagina's

Aanvraag Koninklijke Onderscheiding 2021
Georganiseerd sporten in Roermond
Vrij rustig weekend met bekeuringen op Arlo-terrein
Roermond - Slang ontsnapt uit terrarium
Georganiseerd buitensporten nog niet mogelijk vanaf 29 april
Koninklijke onderscheidingen Koningsdag 2020
Maatregelen voor komend weekend en Koningsdag
Roermond - Vier aanhoudingen bij steekincident Roermond
Werk in uitvoering: Roerderweg
Werk in uitvoering: Slachthuisstraat-Carmelitessenstraat
Veranderingen in de maatregelen na 28 april 2020 voor ondernemers
Gewijzigde dienstverlening Bevrijdingsdag
Cultuurregio Noord-Limburg investeert in de kracht van cultuur
Maatregelen weekend over het algemeen goed nageleefd
Werkzaamheden stationsomgeving Roermond van start
Gewijzigde dienstverlening Koningsdag en Bevrijdingsdag
Roermond - Politie stelt onderzoek in naar gewapende woningoverval
Haal aangeboden oud papier naar binnen
Maatregelen voor komend weekend
Werk in uitvoering: Vliegeniersbuurt / Componistenbuurt


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight CK-Theater Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Grad Damen Kloosterwandplein Maasniel Outlet Poppentheater Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie brand burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks kermis kerst kinderen kinderkleding koninginnedag koor liederen markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shopbus simplyfit sint-maarten sinterklaas sinterklaasshow solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst walentyn-dubrowski winnaar workshop