Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Werk in uitvoering: Wijkgericht onderhoud Kastelenbuurt
Op 6 april starten de werkzaamheden in de Kastelenbuurt. De werkzaamheden worden uitgevoerd door BLM Wegenbouw B.V.

Draagvlak voor BIZ Centrum Swalmen en BIZ bedrijventerrein Roerstreek
De ondernemers in het Centrum van Swalmen en op bedrijventerrein Roerstreek hebben met een ruime meerderheid “ja” gezegd tegen voortzetting van de Bedrijven Investeringszones (BI-zones). Deze uitslag is maandagmiddag 22 maart jongstleden bekend gemaakt. De opkomst was bij beiden ruimschoots. Voor de BIZ Centrum Swalmen hebben bijna alle bedrijven hun stem uitgebracht. Met terugwerkende kracht worden de BI-zones per 1 januari 2021 actief.

Roermond geeft lokale invulling aan thema The Passion
Van 22 maart tot en met 4 april geeft de gemeente Roermond lokaal invulling aan het thema van The Passion 2021: Ik ben er voor jou. Dat doet zij via de Come Together Campagne die in maart 2020 is gestart en de komende weken zichtbaar zal zijn op diverse plekken in Roermond en via de sociale media.

Werk in uitvoering: Huisaansluiting Swalmerstraat
Maandag 22 maart is de Swalmerstraat ter hoogte van de Puylegats een dag afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer.

15 aanvragers voor coffeeshops op nieuwe locatie
17 maart 2021

Uitzending commissie bestuur en middelen
Vanwege technische problemen moest de vergadering van de commissie bestuur en middelen vanavond voortijdig beëindigd worden. De vergadering wordt komende maandag, 22 maart, om 19 uur voortgezet.

Roermond - Verdachte aangehouden voor aanranding en schennispleging
Een 46-jarige man uit Düsseldorf (D) is donderdag in Horn aangehouden op verdenking van eerdere aanrandingen en schennispleging in het centrum van Roermond.

Werk in uitvoering: Onderhoud viaduct Venloseweg
Vrijdagavond 19 maart wordt er gestart met het onderhoud aan het viaduct Venloseweg. Het onderhoud zal duren tot en met zondag 28 maart.

Roermond - Aanhouding verdachte van avondklokrellen
Dinsdag werd een 29-jarige man uit Roermond aangehouden voor betrokkenheid bij de avondklokrellen in Roermond op 24 januari van dit jaar. De man kon worden aangehouden na tips die de politie ontving. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Boost aan Midden-Limburg na corona
Gemeenten, ondernemers en onderwijsinstellingen in Midden-Limburg bundelen de krachten voor een economisch en sociaal herstel van de regio ná corona. Hun activiteiten zijn gericht op het behoud van een aantrekkelijke regio voor ondernemers, de mensen die er werken, werkzoekenden en jong talent. De komende drie jaar gaan hiervoor de handen uit de mouwen.Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Volgende
Oproep: stembureauleden en tellers gezocht!
Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.
Daarnaast vinden op donderdag 23 mei de Europese Verkiezingen plaats. De gemeente Roermond is voor beide datums nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent.

Burgemeester Roermond sluit saunaclub vanwege drugsvondst
Eind 2016 trof de politie drugs aan in Saunaclub Yin Yang. Daarom kondigde burgemeester Donders-de Leest in februari 2017 de sluiting aan van het bedrijf, voor de duur van een jaar. Omdat de Raad van State onlangs heeft bevestigd dat dit besluit juist tot stand is gekomen, gaat de burgemeester nu over tot de daadwerkelijke sluiting per 25 februari a.s. Dat heeft zij vandaag laten weten aan het bedrijf.   
 
 

7 Mei 2021

- Geen evenementen vandaag


Kruiswegpark
Het Kruiswegpark Roermond is bijna meer een museum dan een park.

Stadspark Hattem


Nationaal Indië Monument
Het monument is geplaatst in het Stadspark Hattem, direct naast het Nationaal Monument voor Vredesoperaties.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Roermondse aanpak integratie jonge statushouders spreekt Minister Koolmees aan
Werk in uitvoering: vergroening Vrijveld
Nieuwe aanpak Limburgse verkeerseducatie
Enne?! In gesprek met jongeren!
Lastenverlichting en herstelmaatregelen voor horeca-ondernemers
Wie nomineer jij?
Wat is mantelzorg?
Start met omwisselen van de duobak naar monocontainers
The Passion 2021 live vanaf het Munsterplein
Wethouders: ‘Zet extra in op kwetsbare inwoners voor gelijke kansen op gezond leven’
Roermond - Beelden relschoppers Roermond in Opsporing Verzocht
Aanpassingen oud papier inzamelingen vanwege de avondklok.
BIZ draagvlakmeting
Roermond - Gezocht - Verdachten avondklokrellen Roermond
Zin om te schaatsen? Hou je aan de regels en check de veiligheid van het ijs
Gewijzigde dienstverlening tijdens carnavalsweek
Wijzigingen afvalinzameling door winters weer
Wijzigingen in verband met carnaval
Werk in uitvoering: afsluiting Wilhelminasingel
IkPas: zet je alcoholgebruik op pauze


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Praktijk Lotus Roerkade UB40 Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester burgernet bus carnaval circus clinic concert cursus de-hubertus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten iPod touch intocht iphone jaarlijks juwelier kathedraal kermis kerst kerstbomendoolhof kinderen koninginnedag lezing liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed spiritualiteit stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst workshop ziekenhuis