Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Roermond - Verdachten aangehouden voor gewelddadige beroving
De politie heeft in Roermond dinsdagavond 10 december drie personen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij afpersing en diefstal met geweld eerder die avond op de Eiermarkt.

Nunhem/Roermond - Hennepkwekerij aangetroffen in twee woningen, bewoners aangehouden
Woensdagmorgen trof de politie in de kelder van een woning aan de Hoogstraat in Nunhem een hennepkwekerij aan. De politie kwam de kwekerij op het spoor dankzij een tip vanuit de het buitenland. In totaal stonden er 400 planten in bloei. Twee mannen uit Roermond, die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. In de woning van het tweetal in Roermond trof de politie een tweede plantage aan.

Fietsruimactie bij stalling NS-station
Op donderdag 19 december heeft bij de fietsenstalling van het NS-station in Roermond een fietsruimactie plaatsgevonden.

Preventieactie zakkenrollerij op 14 en 21 december
Plaatsen met veel winkelend publiek zijn geliefde plekken waar zakkenrollers hun slag slaan. Dat geldt ook voor de binnenstad van Roermond. Om bezoekers te attenderen op de gevaren van zakkenrollerij gaan 60 leerlingen van het Citaverde College op 14 en 21 december onder begeleiding de binnenstad in.

Jaarverslag klachten 2018
Kijk hier voor het jaarverslag klachten, waarin niet alleen het aantal klachten is vermeld, maar ook een nadere analyse van deze klachten en de lessen die we hier als organisatie uit kunnen trekken.

Roermond - Vrouw ernstig gewond bij eenzijdige aanrijding
Op de Pastoor Pinckersstraat heeft woensdagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurster is in kritieke toestand met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Roermond - Roermond; Mislukte straatroof. Daders zonder buit weggerend.
Maandagavond 2 december omstreeks 20.20 uur hebben twee nog onbekende gewapende jongemannen geprobeerd om een man en een vrouw te overvallen die op het voetpad aan het Muntslagererf wandelden.

Basisschoolleerlingen planten eerste Tiny Forest in Roermond
Leerlingen van groep 4, 5 en 6 van Bassischool De Neel hebben vandaag het eerste Tiny Forest in Roermond aangeplant. Ze deden dit samen met initiatiefnemer WijzijnMaasniel, Gemeente Roermond, buurtbewoners en IVN Natuureducatie.

Roermond - Slachtoffer overleden bij verkeersongeval
Een 26-jarige man uit Herten is in de nacht van zondag op maandag komen te overlijden na een verkeersongeval op de N293.

Afsluiting tunnels A73 voor regulier onderhoud
Rijkswaterstaat voert reguliere onderhoudswerkzaamheden uit aan de Roertunnel en de Swalmentunnel (A73).Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgende
Oproep: stembureauleden en tellers gezocht!
Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.
Daarnaast vinden op donderdag 23 mei de Europese Verkiezingen plaats. De gemeente Roermond is voor beide datums nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent.

Burgemeester Roermond sluit saunaclub vanwege drugsvondst
Eind 2016 trof de politie drugs aan in Saunaclub Yin Yang. Daarom kondigde burgemeester Donders-de Leest in februari 2017 de sluiting aan van het bedrijf, voor de duur van een jaar. Omdat de Raad van State onlangs heeft bevestigd dat dit besluit juist tot stand is gekomen, gaat de burgemeester nu over tot de daadwerkelijke sluiting per 25 februari a.s. Dat heeft zij vandaag laten weten aan het bedrijf.   
 
 

18 Februari 2020

- Geen evenementen vandaag


Minderbroederskerk
De Minderbroederskerk werd gebouwd in de 15e eeuw als de kerk van een Franciscaner klooster.

Binnenstad Roermond
Roermond is de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente, die ligt aan de samenvloeiiing van Roer en Maas.

Historiehuis
In het HistorieHuis gelegen in de stadsbibliotheek is de geschiedenis te zien van de stad Roermond.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Den Haag/Roermond - Vier aanhoudingen door EVA-team
Roermond - Politie stelt onderzoek in naar steekincident
Roermond - Twee aanhoudingen na gewelddadige straatroof
Roermond - Onderzoek naar diefstal dure merkhorloges
The Passion komt naar Roermond
Loop mee en ontdek het DNA van Roermond
Om! in de praktijk: werk maken van werkgelegenheid
Roermond - Belangrijke getuigen brand gezocht
Roermond/Susteren - Verdachte in beeld voor twee zaken
Swalmen - Vierde aanhouding in onderzoek woningoverval
Utrecht/Roermond - Verdachten opgepakt voor voorbereiden plofkraken
Roermond - Beleef ‘t op de Politie Demo Dag
Roermond - Getuigen gezocht van overval winkel
Roermond - Derde aanhouding in onderzoek naar brute woningoverval
Nederland - Opsporing Verzocht: ernstige mishandeling
Roermond - Beleef ‘t op de Politie Demo Dag
Driebergen, Roermond - Autodief na achtervolging aangehouden bij Roermond
Swalmen - Twee aanhoudingen voor brute woningoverval
Roermond - Gezocht - Diefstal diamanten
Maarheeze - Vier arrestaties na aantreffen drugslab


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Praktijk Lotus Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie brandweer burgemeester bus carnaval circus clinic concert cursus de-hubertus de-weerd donderberg duurzame dag eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks juwelier kathedraal kermis kerst kerstbomendoolhof kinderen koninginnedag lezing liederen markt mejoeches munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed spiritualiteit stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vastelaovesoptoch wijkagent workshop