Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Informatie over het coronavirus
Sinds december 2019 is er een uitbraak van een nieuw coronavirus. Lees hier meer informatie en bekijk veelgestelde vragen en antwoorden.

Optochten in Roermond zondag afgelast
De optochten in Boukoul en Herten in Roermond gaan zondag 23 februari niet door. Dit vanwege de risico's voor deelnemers en publiek bij de voorspelde (harde) wind.

Roermond helpt baby’s groente eten
‘Jong geleerd is oud gedaan’. Dat geldt ook voor het eten van groente door de allerkleinsten. Toch blijken ouders hier moeite mee te hebben, omdat een baby dit hapje vaak weigert. Daarom is het pakket ‘Groentehapjes in 10 stapjes’ ontwikkeld.

Gemeente Roermond ontvangt het 'Waarmerk Drempelvrij'
De website van de gemeente Roermond heeft deze week het waarmerk drempelvrij ontvangen van de stichting drempelvrij.nl. Dit waarmerk is het Nederlandse kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites. Dat betekent dat de site voor iedere gebruiker optimaal toegankelijk is, dus ook mensen met een visuele of motorische beperking. Het waarmerk is uitgereikt na een officiële drempelvrij-inspectie.

Minder zwerfafval bij Vastelaovend
Nog een paar dagen en dan barst het weer los. Lekker even alles vergeten en een mooi feest bouwen met z’n allen. Helaas komt er juist met Vasteloavond ieder jaar best wel wat zwerfafval via de Roer in de natuur terecht. En dat willen we natuurlijk niet!

Minder zwerfafval bij Vasteloavond
Nog een paar dagen en dan barst het weer los. Lekker even alles vergeten en een mooi feest bouwen met z’n allen. Helaas komt er juist met Vasteloavond ieder jaar best wel wat zwerfafval via de Roer in de natuur terecht. En dat willen we natuurlijk niet!

Roermond - Dodelijk verkeersongeval Roermond
Bij een verkeersongeval op de Sint Wirosingel in Roermond is zondagmorgen een man om het leven gekomen. Twee andere mannen raakten ernstig gewond.

Roermond - Politie onderzoekt woningoverval
De politie stelt een onderzoek in naar een woningoverval die vrijdagavond iets voor 23 uur plaatsvond in de Gebroeders Pijpersstraat.

Werk in uitvoering: baggeren Roerhaven
Van 13 februari 2020 tot begin maart 2020 vinden baggerwerkzaamheden plaats in de Roerhaven.

Code oranje: onstuimig met zeer zware windstoten
08 februari 2020Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Volgende
Oproep: stembureauleden en tellers gezocht!
Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.
Daarnaast vinden op donderdag 23 mei de Europese Verkiezingen plaats. De gemeente Roermond is voor beide datums nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent.

Burgemeester Roermond sluit saunaclub vanwege drugsvondst
Eind 2016 trof de politie drugs aan in Saunaclub Yin Yang. Daarom kondigde burgemeester Donders-de Leest in februari 2017 de sluiting aan van het bedrijf, voor de duur van een jaar. Omdat de Raad van State onlangs heeft bevestigd dat dit besluit juist tot stand is gekomen, gaat de burgemeester nu over tot de daadwerkelijke sluiting per 25 februari a.s. Dat heeft zij vandaag laten weten aan het bedrijf.   
 
 

7 April 2020

- Geen evenementen vandaag


Munsterkerk
De Sint-Christoffelkerk is de tweede kerk van de Roermondse Sint-Christoffelparochie.

De Meinweg
Het nationaal park bestaat uit een zeer gevarieerd, reliefrijk landschap met heidevelden, vennen, beekdalen en oorspronkelijk eikenbos.

Nationaal Indië Monument
Het monument is geplaatst in het Stadspark Hattem, direct naast het Nationaal Monument voor Vredesoperaties.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Roermond zoekt deelnemers voor het 'Experiment Integraal Budget'
Hoofdrollen The Passion 2020 bekend
Probeer een e-bike
Informatie coronavirus
Werk in uitvoering: parkeerterrein bij hockeyveld Concordia
Vrijheidsbomen
Reuver - Weer twee aanhoudingen voor overval op supermarkt
Roermond - Geen sprake van schietincident
Inkomenskaart 2020 verschenen
Verward gedrag maar niet acuut? Bel het advies- en meldpunt!
Roermond - Verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident
Overweldigende belangstelling start onderzoek Sociale Benadering Dementie in Roermond
Roermond - Gewonde bij schietincident
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Leo Huijs
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Leo Huijs (59)
Werk in uitvoering: Faunasingel
Roermond - Getuigenoproep na mogelijk schietincident
Swalmen - Twee minderjarigen opgepakt voor overval op supermarkt
Elkaar vinden en verbinden: organisaties zoeken elkaar op
Swalmen - Eén aanhouding na gewapende overval op supermarkt


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Ondernemersplein Outlet PVDA Roerkade Steegstraat Ursulakapel Wolter Kroes Zangggroep Toesjee activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus cafe carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks kazerneplein kermis kerst kinderen koninginnedag liederen markt molen munsterplein museum muziek optocht oranjerie overval piano politie rattentoren restafval roermond rommelmarkt sinterklaas solar sp speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen tom-boonen uit met kerst voorjaarsmarkt winkels workshop