Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Busstation NS-Roermond tijdelijk in de Veeladingstraat
06 mei 2020

Roermond - Groot geldbedrag aangetroffen, verdachte aangehouden
De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag, rond 01:00 uur, een 47-jarige man uit Roermond aangehouden. Hij wordt verdacht van witwassen.

Toespraak Dodenherdenking burgemeester Rianne Donders - de Leest
De herdenkingen in Roermond vinden dit jaar in aangepaste vorm plaats. De belangrijkste aanpassing is dat door de coronamaatregelen de herdenkingen zonder publiek plaatsvinden. Ook in de kernen Maasniel, Herten en Swalmen is het programma van de Dodenherdenking aangepast.

Roermond - Getuigen gezocht van straatroof
In het onderzoek naar straatroof donderdagavond op de Kasteel Hornstraat roept de politie getuigen op om zich te melden.

Sporten voor minderjarigen in de openbare ruimte vanaf 7 mei toegestaan
Vanaf donderdag 7 mei is het toegestaan om in georganiseerd verband buiten te sporten, in de openbare ruimte van de gemeente Roermond, binnen de richtlijnen.

An Christi Himmelfahrt darf es nicht zu großen Menschenmengen kommen
Stadt Roermond und Outlet Roermond wappnen sich f√ľr Besucheransturm mit Einschr√§nkungen, Crowd Control Units, strengen Verkehrsregelungen und hohem Bu√ügeld.

Maatregelen voor vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 mei
Ook voor het komend weekend en de aansluitende Bevrijdingsdag worden maatregelen getroffen volgens de noodverordening om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreid.

Dodenherdenking 4 mei 2020 zonder publiek
De herdenkingen in Roermond vinden dit jaar in aangepaste vorm plaats. De belangrijkste aanpassing is dat door de coronamaatregelen de herdenkingen zonder publiek plaatsvinden. Ook in de kernen Maasniel, Herten en Swalmen is het programma van de Dodenherdenking aangepast.

Start gescheiden PMD-afval in één zak in de gemeente Roermond
Blik en drankenkartons mogen vanaf nu samen met plastic verpakkingsafval in de doorzichtige plastic zak. PMD is de afkorting van Plastic verpakkingsafval, Metaal en Drankenkartons. 
De PMD-zakken worden om de week aan huis opgehaald.

Maatregelen voor vrijdag 1 tot en met 5 mei
Ook voor het komend weekend en de aansluitende Bevrijdingsdag worden maatregelen getroffen volgens de noodverordening om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreid.Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Volgende
Oproep: stembureauleden en tellers gezocht!
Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.
Daarnaast vinden op donderdag 23 mei de Europese Verkiezingen plaats. De gemeente Roermond is voor beide datums nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent.

Burgemeester Roermond sluit saunaclub vanwege drugsvondst
Eind 2016 trof de politie drugs aan in Saunaclub Yin Yang. Daarom kondigde burgemeester Donders-de Leest in februari 2017 de sluiting aan van het bedrijf, voor de duur van een jaar. Omdat de Raad van State onlangs heeft bevestigd dat dit besluit juist tot stand is gekomen, gaat de burgemeester nu over tot de daadwerkelijke sluiting per 25 februari a.s. Dat heeft zij vandaag laten weten aan het bedrijf.   
 
 

24 September 2020

- Geen evenementen vandaag


Cattentoren
De Cattentoren is onderdeel van de oude stadsmuur in Roermond.

De Meinweg
Het nationaal park bestaat uit een zeer gevarieerd, reliefrijk landschap met heidevelden, vennen, beekdalen en oorspronkelijk eikenbos.

Kapel in ’t Zand
Een van de drukst bezochte bedevaartskerken in Nederland.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Maßnahmen Roermond Tag Der Arbeit und anschließende Wochenende
Aanvraag Koninklijke Onderscheiding 2021
Georganiseerd sporten in Roermond
Vrij rustig weekend met bekeuringen op Arlo-terrein
Roermond - Slang ontsnapt uit terrarium
Georganiseerd buitensporten nog niet mogelijk vanaf 29 april
Koninklijke onderscheidingen Koningsdag 2020
Maatregelen voor komend weekend en Koningsdag
Roermond - Vier aanhoudingen bij steekincident Roermond
Werk in uitvoering: Roerderweg
Werk in uitvoering: Slachthuisstraat-Carmelitessenstraat
Veranderingen in de maatregelen na 28 april 2020 voor ondernemers
Gewijzigde dienstverlening Bevrijdingsdag
Cultuurregio Noord-Limburg investeert in de kracht van cultuur
Maatregelen weekend over het algemeen goed nageleefd
Werkzaamheden stationsomgeving Roermond van start
Gewijzigde dienstverlening Koningsdag en Bevrijdingsdag
Roermond - Politie stelt onderzoek in naar gewapende woningoverval
Haal aangeboden oud papier naar binnen
Maatregelen voor komend weekend


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app De Raadskelder ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Midden-Limburg Outlet Roerkade Roermond Swingt Ursulakapel Wim Cox Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie brandweer broekhin burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten huis-aan-huis intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstboom kinderen kindervrijmarkt koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek n280 optocht oranjerie parkeren piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond sterren.nl swalmen uit met kerst wegwerkzaamheden workshop