Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Werkzaamheden N280
In opdracht van de provincie Limburg vinden er momenteel onderhoudswerkzaamheden plaats aan de N280 tussen Roermond en Baexem. Hierdoor kan er verkeershinder ontstaan.

Roermond - Dodelijke aanrijding Roermond
Gistermiddag heeft er rond 12:00 uur op Vivalidistraat in Roermond een aanrijding plaatsgevonden tussen een snorfietser en een auto. Hierbij is de bestuurder van de snorfiets, een 75-jarige man uit de gemeente Roerdalen, om het leven gekomen.

Evenementen op zaterdag 3 september
Op zaterdag 3 september vinden een aantal evenementenplaats in Roermond. Hierdoor¬†zijn er tijdelijke verkeersmaatregelen¬†op¬†Roerkade en de Maastrichterweg.¬†Omstreeks 14:35 uur zullen een aantal gevechtsvliegtuigen passeren boven de indi√ęherdenking. Dit kan gepaard gaan met korstondige geluidsbelasting op de omgeving van park Hattem.

A73 - Meerdere gewonden bij verkeersongeval A73
Op woensdagmiddag vond er op de A73 een verkeersongeval plaats tussen drie voertuigen waarbij zeven personen gewond zijn geraakt. De politie onderzoekt de toedracht.

Samen aan de slag tijdens de World Cleanup Day
Op zaterdag 17 september is het World Cleanup Day. In het hele land worden diverse opschoonacties georganiseerd om samen de wijk, buurt, straat of oevers van rivieren zwerfafvalvrij te maken.

Seniorvriendelijk Roermond organiseert Doe Mee weken
In Roermond doet iedereen mee. Onder het motto DOE MEE! organiseert Seniorvriendelijk Roermond diverse activiteiten voor senioren in Roermond. Van 17 september tot en met 12 oktober kan men genieten van meer dan 40 activiteiten op verschillende locaties in Roermond.

Roermond - Getuigenoproep: Politie onderzoekt steekincident
De politie heeft donderdagavond een 25-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden als verdachte van het steekincident op de Veldstraat.

Roermond - Man gewond bij steekincident
Bij een steekincident aan de Veldstraat in Roermond is donderdagavond een man gewond geraakt, nadat hij met een nog onbekend voorwerp was gestoken. Wat de aanleiding van het incident is, wordt onderzocht.

Roermond - Schietincident vond plaats in relationele sfeer
De politie gaat er vanuit dat het schietincident van woensdagavond aan de Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond zich binnen de relationele sfeer heeft afgespeeld. De man heeft daarbij de bewoonster van het pand en zichzelf om het leven gebracht.

Roermond - Twee dodelijke slachtoffers in woning Roermond
Woensdagavond trof de politie in een woning aan de Kasteel Hillenraedtstraat twee dodelijke slachtoffers aan. Naast de bewoonster is een man het tweede slachtoffer. Beide slachtoffers zijn door schotwonden om het leven gekomen.Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende
Oproep: stembureauleden en tellers gezocht!
Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.
Daarnaast vinden op donderdag 23 mei de Europese Verkiezingen plaats. De gemeente Roermond is voor beide datums nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent.

Burgemeester Roermond sluit saunaclub vanwege drugsvondst
Eind 2016 trof de politie drugs aan in Saunaclub Yin Yang. Daarom kondigde burgemeester Donders-de Leest in februari 2017 de sluiting aan van het bedrijf, voor de duur van een jaar. Omdat de Raad van State onlangs heeft bevestigd dat dit besluit juist tot stand is gekomen, gaat de burgemeester nu over tot de daadwerkelijke sluiting per 25 februari a.s. Dat heeft zij vandaag laten weten aan het bedrijf.   
 
 

25 Maart 2023

- Geen evenementen vandaag


Schaatsvijver
In de jaren zestig en zeventig is ten behoeve van de stadsuitbreiding een groot aantal vijvers in Roermond Oost aangelegd.

Synagoge
Roermond behoorde tot de eerste plaatsen in Nederland waar gewag wordt gemaakt van joodse inwoners.

Kapel in ’t Zand
Een van de drukst bezochte bedevaartskerken in Nederland.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Eenmalige subsidie voor initiatieven gezonde leefstijl
Uw rijbewijs online verlengen
Roermond - Politie zoekt getuigen van gewapende overval op winkelmedewerker
Roermond vangt tijdelijk 100 asielzoekers op
Afvalinzameling vertraagd door de hitte
Wijziging inzameling oud papier in Swalmen op 2 augustus
Hulphonden zijn welkom in winkels en horeca
Altijd op de hoogte van actuele watersituatie
Nieuwe parkeerloket per 15 juli
Nieuw college gemeente Roermond ge√Įnstalleerd
Parkeerloket op 13 en 14 juli gesloten. Op 15 juli opent het nieuwe parkeerloket.
Controle op de corona toegangsbewijzen 2022
Wethouder Schreurs kan niet aanwezig zijn bij afscheid wethouders
A73: Nachtafsluiting A73 tussen Het Vonderen en Roermond-Oost
Beoogde coalitiepartijen Roermond sluiten akkoord
Aanmelden evenementen voor evenementenkalender 2023
Wmo-cli√ęnten positief over dienstverlening
Afscheidsreceptie wethouders op 11 juli
Miljoenensubsidie voor Limburgse binnenhavens
Roermond - Kledingzaak overvallen


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies A73 App store Bevrijdingsfestival BluesNight CDA Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Lisette Thooft Maasniel Outlet Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad boekenmarkt braderie burgemeester bus carnaval circus clinic concert cursus de kleine tovenaar de-hubertus de-weerd den-ekkert donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten indie intocht iphone jaarlijks kermis kerst kerstbomenlabyrint kinderen klezmermuziek koninginnedag liederen markt munsterplein museum muziek optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst voorjaarskermis workshop