Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Gilde mediavormgeving ontwerpt campagne voor het Loket Schuldhulp
Leerlingen van de afdeling mediavormgeving van de Gilde opleidingen hebben in opdracht van het Loket Schuldhulp van de gemeente Roermond gewerkt aan een ontwerpopdracht.

Breda, Roermond, Sittard, Venlo, Geleen - Vijf verdachten aangehouden voor betrokkenheid dood Kaan Safranti
Vanmorgen zijn in Limburg drie mannen en twee vrouwen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij het dodelijk schietincident op zondagavond 8 april 2018 in een flat aan de Sandenburgstraat in Breda. Daarbij kwam de 26-jarige Kaan Safranti om het leven. Het gaat om een 26-jarige man uit Venlo, een 27-jarige vrouw uit Geleen, een 28-jarige vrouw uit Sittard en twee mannen (21 en 22 jaar) uit Roermond.

Afscheid wethouders Raja Fick-Moussaoui en Gerard IJff
Op 31 mei 2018 nemen mevrouw Raja Fick-Moussaoui en de heer Gerard IJff, tijdens een buitengewone vergadering van de gemeenteraad voor genodigden, afscheid als wethouder van de gemeente Roermond.

Tilburg, Swalmen - Man aangehouden verdacht van bedreiging
Donderdagavond is een man aangehouden verdacht van bedreigingen die hij geuit zou hebben ten opzichte van een verzekeringsmaatschappij.

Coalitieakkoord: Roermond maken we samen!
Na een constructieve periode van overleg tussen de beoogde coalitiepartners is donderdag 17 mei het nieuwe coalitieakkoord van de gemeente Roermond gepresenteerd. De titel van het akkoord is “Roermond maken we samen” en is ondertekend door vier partijen: GroenLinks, CDA, Demokraten Swalmen en D66.

Roermond versiert N280 met tekeningen van Pierre Cuypers
Wie straks op de nieuwe N280 in Roermond rijdt, wordt getrakteerd op een ontwerp van bloem- en plantmotieven gebaseerd op schetsen van de beroemde Roermondse architect en rijksbouwmeester Pierre Cuypers (1827-1921). Wanden van de viaducten en de verdiepte ligging worden versierd met ontwerpen van ornamenten, die Cuypers ooit tekende.

Roermond City Swim
Roermond City Swim

Kent u iemand die in aanmerking komt voor een Koninklijke Onderscheiding?
Een Koninklijke onderscheiding (lintje) is een bijzondere erkenning voor de vrijwillige inzet van iemand voor de samenleving.

Denkt u met ons mee over Participatie op 23 mei?
De Gemeente Roermond vindt het belangrijk om inwoners en inwoner-vertegenwoordigers te betrekken bij het maken van beleid voor de toekomst. Op woensdag 23 mei gaat het over Participatie.

Bevrijdingsfestival Limburg 2018
Op 5 mei vieren wij de vrijheid. Op diverse locaties in de binnenstad vindt het jaarlijkse Bevrijdingsfestival Limburg plaats. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen. Vanaf 12.00 uur start het programma.Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende
Wessem / Roermond / Herten / Ohé en Laak - Gezocht - Havenbranden in Midden-Limburg
In de vroege ochtend van 15 januari 2015 woedde een grote brand in de jachthaven in Wessem. Tientallen boten raakten hierbij ernstig beschadigd of werden helemaal door de brand verwoest. Maar dit was niet de eerste brand. Op 16 december 2014 brak er ook al brand uit in de Steelhaven in Roermond. Veel boten die in de winterstalling lagen, zijn in vlammen opgegaan en het schadebedrag loopt in de miljoenen euro's. Bij de brand kwamen asbestdeeltjes vrij die door de wind over het centrum van de stad verspreid zijn.

Word vrijwilliger bij het Reanimatie Oproep Netwerk
Het Reanimatie Oproep Netwerk (RON) van Ambulancezorg Limburg-Noord bestaat uit vrijwilligers die hulp verlenen bij een hartstilstand.   
 
 

17 December 2018

- Geen evenementen vandaag


Munsterkerk
De Sint-Christoffelkerk is de tweede kerk van de Roermondse Sint-Christoffelparochie.

Historiehuis
In het HistorieHuis gelegen in de stadsbibliotheek is de geschiedenis te zien van de stad Roermond.

Kruiswegpark
Het Kruiswegpark Roermond is bijna meer een museum dan een park.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Vijf korte historische lezingen
Ramadan Cup 2018
Opening wandel- en fietsroutes Grenzgeschichte(n)
Roermonds WK
Dodenherdenking in Roermond
Roermond - Politie zoekt verdachten schietincident, onderzoek loopt
Roermond - Schoten gelost na vechtpartij
Roermond - Overvaller en internetoplichter in kraag gevat
Koninklijke onderscheidingen in Roermond
Werk in uitvoering: Centrumplan Donderberg
Kandidaat wethouders Gemeente Roermond
Schooluitval voorkomen door actie tegen spijbelen
Nuenen en Best - Verdachte overval op telefoonwinkels aangehouden
Roermond - Politie onderzoekt gewapende overval
Bestrijding eikenprocessierupsen gestart
Limburgs aanbod voor een duurzamer en toekomstbestendig Nederland
Retail Interventie Team Roermond: een veilige gastheer
Gewijzigde dienstverlening Koningsdag
Verenigingen moeten aan de AVG voldoen
Informateur doet verslag van bevindingen formatie


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Kloosterwandplein Maasniel Outlet Roerkade Thomas Berge Tros Muziekfeest Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de Weerd de-weerd donderberg duurzame dag eerste-remunjse-echte-kaerelsklup eneco tour etappe fanfare festival gezondheid gilde-opleidingen gratis herten intocht intocht sinterklaas iphone jaarlijks jewish-culture-festival kermis kerst kinderen koninginnedag koopzondag krakau liederen markt monumentenwandeling munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt shoppen sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst workshop