Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Besluiten Veiligheidsregio Limburg-Noord
Vanaf maandag 11 mei kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven en daarbij het coronavirus onder controle houden. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit. Het versoepelen van maatregelen kan alleen als het virus onder controle blijft. De 1,5 meter afstand blijft altijd van kracht.

Inzameling oud papier en karton gaat weer van start
Vanwege het coronavirus is de inzameling van oud papier door vrijwilligers per 25 maart jl. tijdelijk stopgezet. In de tussenliggende periode is samen met de verenigingen bekeken hoe de inzameling van oud papier en karton met inachtneming van de maatregelen van het RIVM weer opgestart kan worden.

Huis aan huis inzameling oud papier en karton gaat weer van start
Vanwege het coronavirus is de inzameling van oud papier door vrijwilligers per 25 maart jl. tijdelijk stopgezet. In de tussenliggende periode is samen met de verenigingen bekeken hoe de inzameling van oud papier en karton met inachtneming van de maatregelen van het RIVM weer opgestart kan worden.

Kranslegging bij oorlogsmonumenten
Burgemeester Rianne Donders ÔÇô de Leest heeft op maandag 4 mei kransen gelegd bij de oorlogsmonumenten in Swalmen, Maasniel, Herten en Roermond.

Busstation NS-Roermond tijdelijk in de Veeladingstraat
06 mei 2020

Roermond - Groot geldbedrag aangetroffen, verdachte aangehouden
De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag, rond 01:00 uur, een 47-jarige man uit Roermond aangehouden. Hij wordt verdacht van witwassen.

Toespraak Dodenherdenking burgemeester Rianne Donders - de Leest
De herdenkingen in Roermond vinden dit jaar in aangepaste vorm plaats. De belangrijkste aanpassing is dat door de coronamaatregelen de herdenkingen zonder publiek plaatsvinden. Ook in de kernen Maasniel, Herten en Swalmen is het programma van de Dodenherdenking aangepast.

Roermond - Getuigen gezocht van straatroof
In het onderzoek naar straatroof donderdagavond op de Kasteel Hornstraat roept de politie getuigen op om zich te melden.

Sporten voor minderjarigen in de openbare ruimte vanaf 7 mei toegestaan
Vanaf donderdag 7 mei is het toegestaan om in georganiseerd verband buiten te sporten, in de openbare ruimte van de gemeente Roermond, binnen de richtlijnen.

An Christi Himmelfahrt darf es nicht zu gro├čen Menschenmengen kommen
Stadt Roermond und Outlet Roermond wappnen sich f├╝r Besucheransturm mit Einschr├Ąnkungen, Crowd Control Units, strengen Verkehrsregelungen und hohem Bu├čgeld.Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende
Oproep: stembureauleden en tellers gezocht!
Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.
Daarnaast vinden op donderdag 23 mei de Europese Verkiezingen plaats. De gemeente Roermond is voor beide datums nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent.

Burgemeester Roermond sluit saunaclub vanwege drugsvondst
Eind 2016 trof de politie drugs aan in Saunaclub Yin Yang. Daarom kondigde burgemeester Donders-de Leest in februari 2017 de sluiting aan van het bedrijf, voor de duur van een jaar. Omdat de Raad van State onlangs heeft bevestigd dat dit besluit juist tot stand is gekomen, gaat de burgemeester nu over tot de daadwerkelijke sluiting per 25 februari a.s. Dat heeft zij vandaag laten weten aan het bedrijf.   
 
 

5 Juli 2020

- Geen evenementen vandaag


Kasteeltje Hattem
Verscholen in het groen van het Roermondse stadspark ligt kasteeltje Hattem, het kleinste kasteeltje van Nederland.

Moskee El Nour
De Moskee El Nour is een rechthoekig houten prefabgebouw met plat dak. De binnenmuren zijn opgetrokken in porisosteen.

De Roer
Het stroomgebied van de Roer meet 234.000 hectare; dat is 7% van dat van het totale stroomgebied van de Maas.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Maatregelen voor vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 mei
Dodenherdenking 4 mei 2020 zonder publiek
Start gescheiden PMD-afval in ├ę├ęn zak in de gemeente Roermond
Maatregelen voor vrijdag 1 tot en met 5 mei
Ma├čnahmen Roermond Tag Der Arbeit und anschlie├čende Wochenende
Aanvraag Koninklijke Onderscheiding 2021
Georganiseerd sporten in Roermond
Vrij rustig weekend met bekeuringen op Arlo-terrein
Roermond - Slang ontsnapt uit terrarium
Georganiseerd buitensporten nog niet mogelijk vanaf 29 april
Koninklijke onderscheidingen Koningsdag 2020
Maatregelen voor komend weekend en Koningsdag
Roermond - Vier aanhoudingen bij steekincident Roermond
Werk in uitvoering: Roerderweg
Werk in uitvoering: Slachthuisstraat-Carmelitessenstraat
Veranderingen in de maatregelen na 28 april 2020 voor ondernemers
Gewijzigde dienstverlening Bevrijdingsdag
Cultuurregio Noord-Limburg investeert in de kracht van cultuur
Maatregelen weekend over het algemeen goed nageleefd
Werkzaamheden stationsomgeving Roermond van start


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight CK-Theater Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond Grad Damen JazzNight Kloosterwandplein Maasniel Outlet Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks kermis kerst kinderen kinderkleding koninginnedag koor liederen markt melodica munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie piano politie rattentoren roermond rommelmarkt sint-maarten sinterklaas sinterklaasshow solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst walentyn-dubrowski winnaar workshop zesde etappe