Nieuwtjes Agenda Ertussenuit Ontdek Roermond Stadsinformatie Over DSRM Plaats nieuwtje / evenement Contact

Videoboodschap burgemeester Rianne Donders - de Leest over coronavirus
Burgemeester Rianne Donders  - de Leest heeft naar aanleiding van het coronavirus een (video)boodschap voor alle inwoners van Roermond.

The Passion zoekt alternatief om het paasverhaal te vertellen
EO & KRO-NCRV, producent Mediawater en de gemeente Roermond werken op dit moment een alternatief uit voor The Passion.

Dienstverlening gemeente in verband met coronavirus
De dienstverlening van de gemeente is op enkele punten aangepast als gevolg van het coronavirus. Kijk hier voor een overzicht.

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Frans Aelmans
De heer Frans Aelmans is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij is sinds begin jaren tachtig actief voor Schutterij St. Urbanus Maasniel.

Gemeentelijke sportfaciliteiten gesloten tot en met 28 april
Zwembad De Roerdomp, de gemeentelijke sporthallen en de gemeentelijke sportparken zijn gesloten vanwege het coronavirus.

Gemeentelijke sportfaciliteiten gesloten tot en met 6 april
Zwembad De Roerdomp, de gemeentelijke sporthallen en de gemeentelijke sportparken zijn gesloten vanwege het coronavirus.

Gemeentelijke sportfaciliteiten gesloten tot en met 31 maart
Zwembad De Roerdomp, de gemeentelijke sporthallen en de gemeentelijke sportparken worden per direct gesloten vanwege het coronavirus.

Boomfeestdag in Roermond even uitgesteld!
Door de slechte terreinomstandigheden, vanwege hevige en langdurige regen, wordt de op 18 maart geplande Boomfeestdag in Roermond uitgesteld. Er is nog geen nieuwe datum bekend.

Wat iedereen moet weten over het nieuwe coronavirus
Het nieuwe coronavirus houdt heel de wereld in zijn greep. Noor Bouwmeester, arts infectieziektebestrijding van GGD Limburg-Noord, beantwoordt hier enkele vaak gestelde vragen.

Boomfeestdag in Roermond even uitgesteld. Bijenlessen gaan wel door
Door de slechte terreinomstandigheden, vanwege hevige en langdurige regen, wordt de op 18 maart geplande Boomfeestdag in Roermond uitgesteld. Er is nog geen nieuwe datum bekend.Vorige 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Volgende
Oproep: stembureauleden en tellers gezocht!
Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.
Daarnaast vinden op donderdag 23 mei de Europese Verkiezingen plaats. De gemeente Roermond is voor beide datums nog op zoek naar stembureauleden en tellers. Je kunt je aanmelden als stembureaulid of teller als je 18 jaar of ouder bent.

Burgemeester Roermond sluit saunaclub vanwege drugsvondst
Eind 2016 trof de politie drugs aan in Saunaclub Yin Yang. Daarom kondigde burgemeester Donders-de Leest in februari 2017 de sluiting aan van het bedrijf, voor de duur van een jaar. Omdat de Raad van State onlangs heeft bevestigd dat dit besluit juist tot stand is gekomen, gaat de burgemeester nu over tot de daadwerkelijke sluiting per 25 februari a.s. Dat heeft zij vandaag laten weten aan het bedrijf.   
 
 

16 April 2020

- Geen evenementen vandaag


De Roer
Het stroomgebied van de Roer meet 234.000 hectare; dat is 7% van dat van het totale stroomgebied van de Maas.

De Meinweg
Het nationaal park bestaat uit een zeer gevarieerd, reliefrijk landschap met heidevelden, vennen, beekdalen en oorspronkelijk eikenbos.

Moskee El Nour
De Moskee El Nour is een rechthoekig houten prefabgebouw met plat dak. De binnenmuren zijn opgetrokken in porisosteen.DSRM is ook beschikbaar op je iPhone en iPad!

Met de DSRM app ben als eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes uit de regio. Ook onderweg kun je eenvoudig alle informatie opzoeken die de stad Roermond je te bieden heeft.Op de volgende 2 pagina's

Nieuwe ondergrondse containers Voorstad Sint Jacob
Roermond - Gezocht - Wie herkent deze inbreker in Roermond?
Pati√ęnt met nieuw coronavirus in gemeente Roermond
Werk in uitvoering: uitbreidingsplan Maasnielderbeek
Han Geraedts neemt afscheid van gemeente Roermond
Discipelen en bijrollen The Passion 2020 bekend
Uitnodiging inloopbijeenkomst ontwerp-wijzigingsplan 'Parkwijk 't Ham'
Landelijke Opschoondag op 21 maart
Een nieuwe carrière: van salesmanager naar opticien
Roermond herdenkt en viert 75 jaar vrijheid
Informatie over het coronavirus
Optochten in Roermond zondag afgelast
Roermond helpt baby’s groente eten
Gemeente Roermond ontvangt het 'Waarmerk Drempelvrij'
Minder zwerfafval bij Vastelaovend
Minder zwerfafval bij Vasteloavond
Roermond - Dodelijk verkeersongeval Roermond
Roermond - Politie onderzoekt woningoverval
Werk in uitvoering: baggeren Roerhaven
Code oranje: onstuimig met zeer zware windstoten


DSRM is een onderdeel van ltlc.software - Ontwerp: Postul-Art
Tags

't Paradies Bevrijdingsfestival BluesNight Cirque d'hiver DSRM app ECI Cultuurfabriek Foroxity Gemeente Roermond JazzNight Kloosterwandplein Maasniel Outlet Roerkade Ursulakapel Wolter Kroes activiteit Roermond avondloop bevrijdingsdag bibliotheek Roermond binnenstad braderie burgemeester bus carnaval circus concert cursus de-weerd donderberg donderbol eneco eneco tour etappe fanfare festival gilde-opleidingen gratis herten intocht iphone jaarlijks jaarmarkt kermis kerst kinderen koninginnedag liederen markt meditatie melodica munsterplein museum muziek natuurlijk roermond optocht oranjerie orgel piano politie rattentoren reiki roermond rommelmarkt seminar gamen simplyfit sinterklaas solar speelgoed stationsplein stedelijk-museum-roermond swalmen uit met kerst vrouw en spiritualiteit workshop zesde etappe